Az aluteve története

Az ÉN történetem

 

Rólam

 Bódi Tibor vagyok, 1980-ban születtem. Erdész, majd biotechnológus szakmát szereztem. Ugyan végzettségeimnek megfelelő állást nem találtam, műszaki érdeklődésemnek, valamint egy korábban, más céllal elvégzett hegesztőtanfolyamnak hála, most e-bike-okkal foglalkozom.

Évek óta sokat kerékpározok, országúti bringát használtam sokáig közlekedési eszközként. Mostanában már csak akkor, ha nem férek bele az elektromos 50-80km-es hatótávjába. Gyakran több ezer km volt benne év végére, mint az autómban. Egy saját készítésű, 64 fogas első lánckerékkel, amit most is ajánlok jó szívvel mindenkinek, aki inkább marad a hagyományos bicajoknál.

  Aztán egy szép nyári napon megrendeltem életem első elektromos kerékpár átalakító kit-jét. Egy kínai gyártótól, akivel azóta is szoros baráti kapcsolatot ápolgatok, mint hűséges, „nagytételben” vásárló, ill. kitűnő minőséget biztosító, megbízható eladó.

  Mivel van egy jó kis műhelyem és nagyon érdekelt a téma, találtam megoldásokat a felmerülő konstrukciós problémákra, bringáim használati értéküket tekintve felveszik a versenyt nagy márkákkal.

Írj nekem

Szeretnél egy Alutevét? Vagy át szeretnéd alakítani a saját kerékpárodat elektromossá?

A legjobb helyen jársz!

14 + 5 =